De Hanzedag - 1ste editie > 10.11.2016

ASSIQUM is lid van De Hanze | International Club of Flanders vzw te Brugge en tegelijk deelnemend organisator van de eerste De Hanzedag “It’s All About Innovation op 10 november 2016.

Het 'Comité De Hanzedag' heeft voor een erg interessant en gevarieerd programma gezorgd met gerenommeerde key notes uit diverse domeinen en sectoren. Daardoor zal uw inspiratie zeker worden geprikkeld en aangewakkerd. Deze boeiende dag sluiten we af met een netwerkmoment en culinary innovation.

International Club of Flanders De Hanze vzw is een businessclub met als doel ondernemende personen uit Vlaanderen samen te brengen. De Hanze is a-politiek en niet gebonden aan één of andere levensbeschouwing. De Hanze wil in de eerste plaats een ontmoetingsplaats zijn, zakenrelaties stimuleren en uiteenlopende economische, sociale en internationale doelstellingen behartigen. De club telt 260 leden en zal in 2018 ruim 40 jaar actief zijn.

 

De International Club of Flanders maakt deel uit van een internationaal netwerk van geaffilieerde clubs van World Trade Centers Association (WTCA).

 

Urbain Wauman¹, CEO ASSIQUM, is Lid van de Raad van Bestuur van De Hanze.

 

rechts op de foto)

www.dehanzedag.info

www.dehanze.be