Voka West-Vlaanderen vzw

ASSIQUM is al menige jaren enthousiast lid van Voka - West-Vlaanderen.

Waarom lid van Voka - West-Vlaanderen?

"Bij Voka vindt ASSIQUM ondersteuning in de vorm van opleidingen en kennisuitbreiding (o.a. Plato). Naast dit aanbod en de diversiteit zijn voor ASSIQUM de talrijke netwerkmomenten ('Voka Te gast bij', 'Voka Hotspot', 'CEO Connect' e.a.)  dan ook een belangrijk hulpmiddel in de verdere groei die ASSIQUM hoopt te realiseren.”

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 3.400 bedrijven, goed voor 66% van de private werkgelegenheid en 66% van de toegevoegde waarde in de provincie. Het is daarmee het meest representatieve netwerk van ondernemingen.

Verdedigen en vertegenwoordigen

Bij Voka denken we vooruit en geven we de toekomst vorm. We streven naar een ondernemingsvriendelijk beleid dat de behoeften van bedrijven invult. We verdedigen de belangen van uw onderneming op alle niveaus: in uw stad, in West-Vlaanderen, in Vlaanderen, op federaal niveau en internationaal.

 

Ontmoeten en netwerken

Wat is inspirerender dan collega-ondernemers te ontmoeten? Voka West-Vlaanderen organiseert elk jaar tientallen netwerkevenementen waar u nieuwe zakelijke contacten kunt leggen in een gemoedelijke en constructieve sfeer.

 

Kennis delen en communiceren

Het laatste nieuws over de bedrijven in West-Vlaanderen, recente aanpassingen in de arbeidswet, achtergrondinformatie over belangrijke dossiers,...: Voka houdt u up-to-date! Snel en beknopt, betrouwbaar en gericht, zowel digitaal via wekelijkse nieuwsbrieven als op papier via het magazine Ondernemers.

 

Adviseren en begeleiden

Uw vaardigheden ontwikkelen en het beste uit uw medewerkers halen, daar kunnen we u bij helpen. Ons uitgebreide opleidingsaanbod dicht bij huis bestaat uit een mix van korte, krachtige opleidingen van enkele uren tot langer lopende programma's waarbij u maandelijks samenkomt.