top of page

Referenties

Onderaan elke webpagina loopt een permanente loop van logo's. Het betreft bedrijven, die reeds in het verleden met ASSIQUM succesvol hebben samengewerkt.

De weergave is niet compleet en evolueert. De opsomming is enkel bedoeld om toekomstige opdrachtgevers een idee te geven voor welk type ondernemingen en in welke sectoren en regio's ASSIQUM meermaals actief is geweest en nog steeds is.

Hieronder vindt u tevens enkele commentaren en bevindingen van personen, die met ASSIQUM hebben samengewerkt.

Aanbevelingen

Jacques Ampe

Professional Training People Management

Jacques heeft met Urbain samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven.

Tijdens de verschillende ontmoetingen met Urbain, heb ik hem leren kennen als een correct, integer persoon, die steeds op zoek is naar een performant antwoord binnen de relatie mens/organisatie en dit voornamelijk in het kader van een aanwerving-rekruteringsproces. Zijn professionaliteit belichaamt hij in al zijn contacten en voegt daardoor een fundamentele waarde toe aan zijn organisatie ASSIQUM.

Christophe Daeninck

Functioneel Analist

Christophe heeft via ASSIQUM een nieuwe job gevonden.

Als werkzoekende was ik aangenaam verrast door de bereikbaarheid en de gemakkelijke manier van contact leggen, buiten de business hours en in je eigen omgeving. Een to-the-point gesprek, geen tijdrovende en nutteloze postbus of andere oefening maar met erkenning en professioneel respect. Tijdens het effectieve sollicitatiegesprek het gevoel dat je er niet alleen voor staat of nummer zoveel bent maar Urbain verdedigt effectief uw kandidatuur. Dankzij een snelle feedback en opvolging leidt Urbain je succesvol naar de job die je ambieert, die best aansluit bij uw mogelijkheden.

Guy Couder

General Manager PHI DATA NV/SA

Guy is een klant van ASSIQUM.

Urbain has done several recruitments activities (sales people) for PHI DATA. I liked very much the professional style of Urbain, good need analysis, clear search program, fast follow up and excellent feedback/collaboration. I can recommend Urbain services (ASSIQUM) when looking for recruitment support. Guy Couder General manager PHI DATA NV.

Philippe Bogaerts

HR Manager at ICO nv

Philippe is een klant van ASSIQUM.

Onlangs hebben we beroep gedaan op de diensten van ASSIQUM.
Urbain Wauman is een erg enthousiaste persoonlijkheid, uitermate professioneel. Hij zet zijn kennis en ervaring in om tot een realistisch resultaat te komen voor de klant. Bedankt voor je tussenkomst, jouw luisterend oor, engagement en medewerking werkte inspirerend voor ons team. Ico nv/ Philippe BOGAERTS.

Ivan Malfliet

Talent Coördinator at Willemen Groep

Ivan is een klant van ASSIQUM.

Urbain heeft zich als een pitbull in de zoekopdracht vastgebeten. Op het moment dat wij de situatie als hopeloos wilden bestempelen, kwam Urbain (ASSIQUM) met de perfecte kandidaat af. Chapeau!

bottom of page