De Hanze Ledennieuws

Bron:

"De Hanze Ledennieuws" - van 12 april 2017 - De Hanze

“Ondernemers” - nr. 5 van 17 maart 2017 - Voka

ASSIQUM kijkt vanuit ogen van sollicitanten’, zo lezen we in het VOKA-dossier over HR.

Het is een verhaal over flexibiliteit en visie. Want ASSIQUM blijft bereikbaar voor elke kandidaat op weekdagen tot 20 uur, op zaterdagnamiddag en indien nodig ook zelfs op zondag”, vertelt Urbain Wauman, CEO en Bestuurder van De Hanze.

Door ons maximaal aan de kandidaat aan te passen, creëren we een veel grotere tevredenheid, zowel bij de (latent) werkzoekende kandidaten als bij de wervende ondernemers.

Een sollicitant stuurt trouwens niet zomaar zijn CV naar een concurrent van zijn huidige werkgever. Bovendien reageert een werkgever niet altijd op een sollicitatie, omdat men in een CV weinig duiding kwijt kan over waar men echt met zijn loopbaan naar toe wilt. Die gelegenheid krijgt elke sollicitant bij ASSIQUM wel.

Kandidaten, die te licht uitvallen, adviseren we heel gericht hun vaardigheden bij te werken, waardoor ze in de toekomst wél voor hun droomjob in aanmerking kunnen komen.”, aldus nog Urbain.

Zo zie je maar, allemaal een kwestie van hoe je het bekijkt en tegelijk bijstuurt.

ASSIQUM adviseert je als erkend werving- en selectiekantoor en direct search bureau en is actief in diverse sectoren van de economie in Vlaanderen en Brussel. Daarnaast kiezen de talrijke opdrachtgevers ASSIQUM voor haar expertise, gedrevenheid, engagement, toewijding en marktkennis.

Bel Urbain op 050 51 02 29 of surf voor meer info naar www.assiqum.com

http://www.dehanze.be/index.php?id=30&tx_ttnews[tt_news]=743&cHash=9e3eb1d5e69f895b7db736c60abb2287